Zorg voor jezelf door te kiezen voor een ontspannende massage met ondersteunende oliën


In verbinding, integer, stromend, voelend, variërend in ritme en kracht, masseer ik aangepast aan de noden van het lichaam.

Aangeraakt worden is een basisbehoefte van de mens. Het is in onze cultuur echter niet de gewoonste zaak van de wereld, ondanks er in onze vaak gestresseerde en afstandelijke wereld steeds meer behoefte aan is.

Ik werd geïnspireerd door de opleiding 'Integratieve massage' waarbij 3 verschillende massagevormen samensmelten tot één vloeiend geheel.

Je wordt op een zachte en ritmische wijze gewiegd, gerold, gerekt en losgeschud. Met warme olie kan je genieten van een combinatie van rustige strijkingen, afgewisseld met diepere knedingen en fricties. Tussendoor worden de handen zachtjes op verschillende plaatsen neer gelegd. Bewust voelen en ademen helpt om de energie in het lichaam vrijer te laten stromen.


Ik maak bij het masseren gebruik van de essentiële oliën van doTERRA, zuivere olie zonder vervuilende stoffen, vulstoffen of vervalsingen. Elke olie bevat bepaalde kenmerken die ook op emotioneel en mentaal niveau hun werking hebben.

Aan de hand van een verdiepende babbel en intuïtief aanvoelen, kiezen we de olie (of een mix van verschillende oliën samen) die jou mag ondersteunen tijdens de stappen die je momenteel aan het zetten bent.

Na de massage krijg je een klein flesje mee naar huis met daarbij de nodige informatie om er thuis verder mee aan de slag te gaan. (Enkel bij de keuze van een massage van 2u)

We beginnen met de keuze uit volgende etherische oliën:

 • Wild Orange - overvloed, gevoel voor humor, speelsheid, vrijgevigheid, spontaniteit, creativiteit en blijheid
 • Cedarwood - emotionele verbinding, gevoel er bij te horen, ondersteund, sociale banden, gemeenschapsgeoriënteerd
 • Geranium - emotioneel herstel, empathie, vertrouwen, vergeving, liefdevol, tederheid, tolerantie, openheid
 • Cinnamon - gevoel van aantrekkelijkheid, jezelf en je lichaam aanvaarden, gezonde sexualiteit, intimiteit
 • Teatree - energetische grenzen stellen, gezonde en respectvolle verbindingen, veiligheid, veerkracht
 • Bergamot - zelfaanvaarding, optimisme, zelfvertrouwen, hoop, liefdevol, zich goed genoeg vinden
 • Lavendel - open communicatie, kalmte, expressie, emotionele eerlijkheid, mentale rust, zelfbewustzijn

Wanneer?  Op afspraak


Waar?  Goorstraat 43, 2970 Schilde (ingang via de kasseien weg naast biowinkel de Dobbelhoeve, huisje links op erf)


Korting (2de prijs) voor wie mijn groepslessen volgt!


Investering in jezelf:

 • 1u: 70 euro - (60 euro) 
 • 1u30: 100 euro - (85 euro)
  • 1u massage met tijd voor een gesprek met een thee/koffie en hapje er bij
  • 1u15 massage met voldoende tijd om rustig na te genieten op de tafel
 • 2u: 140 euro - (120 euro)
  • 1u15 massage met voldoende tijd om rustig na te genieten op de tafel, een gesprek met thee/koffie en een hapje er bij en de keuze van de olie die je mee naar huis mag nemen

Contacteer me gerust voor meer info en/of een afspraak, sophie.de.groote@gmail.com.


Wees helemaal welkom!

Ervaringen

Vrijdag een massage van Phie gekregen. Wat een zaligheid. Haar magische handen kneden mijn lichaam, dwarrelen over mijn huid, schudden vast gezette energie les, ook door samen te ademen. Synchroniciteit in harmonie. Heerlijk om in overgave te kunnen gaan. Danjewel, zachte krachtige vrouw. Een waar kado voor mezelf.

Min

Ik heb een deugddoende massage gekregen waarin aandacht was voor de probleemzones van het lichaam, maar ook ruimte is voor een gesprek. Sophie neemt haar tijd en gaat op een heel respectvolle manier met je om.

Veerle

Dankjewel Sophie voor de deugddoende massages!

Vroegere ervaringen met initiaties in shiatsu-massage (zowel ontvangen als geven) gaven me wel een bepaalde verwachting, maar wat jij geeft is veelzijdiger, diepgaander, meer aanvoelend. Probleemgebieden krijgen de nodige aandacht.

De afwisselend zachte en diepe massage met warme olie brengen lichaam en geest in totale ontspanning.

Heerlijk om hier helemaal in weg te zinken !

Je neemt achteraf ook de tijd voor een ontspannen babbel om af te sluiten.

Tot de volgende keer!

Tony

Massage door Sophie is een aanrader. Ze weet wat ze doet, doet het met zorg en liefde en dat voelt goed! Na een massage voel ik me helemaal ontspannen, heerlijk!

Nadine

Bedankt voor de liefdevolle massage! Ik was helemaal gestrest als ik binnenkwam in je gezellige tentje en op de massagetafel ging liggen.

Je begon heel zachtjes de stress weg te wiegen. Eens ik ontspannen was (je voelde dat heel goed aan), vervolgde de massage met een heerlijke warme amandelolie. Het geluid van de vogeltjes buiten samen met jouw ervaren handen hebben mij laten zweven. Ik voelde mij dieper en dieper wegzakken in een heerlijke roes. Na de massage gaf je me de tijd om terug op aarde te komen (ik was namelijk in de hemel) en mocht ik een maankaart uitkiezen die heel passend bleek te zijn. Daarbij nog een kopje thee en een leuke babbel om het helemaal compleet te maken!
BEDANKT! Ik neem me voor om dit meer te doen, want zoals je zelf aangaf is het eigenlijk een basisbehoefte...
Tot snel,

Gonda

Gisteren een heerlijke, ontspannen massage gekregen van Sophie. Echt een aanrader, na een stressy, drukke werkweek is dat enorm welkom. Ze doet dat super goed. Even wat me-time wil ik regelmatig toch eens inlassen. Ik ben alvast van plan om regelmatig een afspraakje te boeken!

Birgit