Wie laat zich verwennen door een ontspanningsmassage?


Mijn unieke massagevorm danst stromend, voelend, variërend in ritme en kracht, aangepast aan de noden van het lichaam, begeleid door de muziek of in de stilte aanwezig in het moment.

Ik werd geïnspireerd door de opleiding 'Integratieve massage' die ik volgde bij 'De Stroming'.


Aangeraakt worden is een basisbehoefte van de mens. Het is in onze cultuur echter niet de gewoonste zaak van de wereld, ondanks er in onze vaak gestresseerde en afstandelijke wereld steeds meer behoefte aan is.

Ik masseer integer, vanuit een open hart en laat hierbij 3 verschillende massagevormen samensmelten tot één vloeiend geheel.


Met de dynamische massage word je op een zachte en ritmische wijze gewiegd, gerold, gerekt en losgeschud.

De intuïtieve massage gebeurt met warme olie en bestaat uit rustige strijkingen, afgewisseld met diepere knedingen en fricties.

Bij de polariteitsmassage worden de handen zachtjes op verschillende plaatsen neer gelegd zodat de energie in het lichaam vrijer kan stromen.

Wanneer?

Op afspraak


Waar?

Goorstraat 43, 2970 Schilde (ingang via kasseien wegje van de boerderij links naast biowinkel de Dobbelhoeve, huisje links op het erf)


Investering in jezelf?

 • 30min: enkel dynamisch: 30 euro (heel toegankelijk voor kinderen en tieners om te ontprikkelen en tot rust te komen bij zichzelf)
 • 60min: 70 euro
 • 90min: 95 euro 
 • 120min: 120 euro


  Ervaringen

  Sophie,
  Bedankt voor de liefdevolle massage! Ik was helemaal gestrest als ik binnenkwam in je gezellige tentje en op de massagetafel ging liggen.

  Je begon heel zachtjes de stress weg te wiegen. Eens ik ontspannen was (je voelde dat heel goed aan), vervolgde de massage met een heerlijke warme amandelolie. Het geluid van de vogeltjes buiten samen met jouw ervaren handen hebben mij laten zweven. Ik voelde mij dieper en dieper wegzakken in een heerlijke roes. Na de massage gaf je me de tijd om terug op aarde te komen (ik was namelijk in de hemel) en mocht ik een maankaart uitkiezen die heel passend bleek te zijn. Daarbij nog een kopje thee en een leuke babbel om het helemaal compleet te maken!
  BEDANKT! Ik neem me voor om dit meer te doen, want zoals je zelf aangaf is het eigenlijk een basisbehoefte...
  Tot snel,

  Gonda

  Ik heb een deugddoende massage gekregen waarin aandacht was voor de probleemzones van het lichaam, maar ook ruimte is voor een gesprek. Sophie neemt haar tijd en gaat op een heel respectvolle manier met je om.

  Veerle

  Volg je graag samen met een vriend(in)/partner een workshop om te leren masseren zodat jullie kunnen genieten van zowel het geven als ontvangen van een massage?


  Contacteer me gerust voor meer info en/of een afspraak, sophie.de.groote@gmail.com.


  Wees helemaal welkom!