Wekelijkse groepslessen:

 • Op maandagochtend in De Zoest (in de Achterstraat), St. Antonius: Bodyfit (9u-10u) en Slimfit (10u-11u)
 • Op maandagavond in school De Kiekeboes, Zoersel: Creagym (16u-17u30) en Fitfactor out of the box (19u30-20u30)
 • Op dinsdagavond in De Kiekeboes: Fitfactor (19u30-20u30) en Bodyfit (20u30-21u30)
 • Op donderdagochtend in De Zoest: Bodyfit (9u30-10u30) en Bewust Bewegen (10u30-11u30)


Er zijn verschillende niveaugroepen, gerangschikt van rustig naar intensief: 'Bewust Bewegen', 'Slimfit', 'Bodyfit' en 'Fitfactor'. De lessen zijn dus toegankelijk voor iedereen!


   Meer info via mail dancomovado@gmail.com en/of inschrijven via Danco Movado.    Creagym

    Je kind leert bewuster voelen en bewegen aan de hand van basisvaardigheden en turnoefeningen. Zowel het gedetailleerd uitvoeren van bewegingen alsook het creatief zelf ontdekken en vrij bewegen komen aan bod. Ze leren bewegingen te combineren waarbij coördinatie, expressie, ritme, acrobatie, flexibiliteit en kracht puzzelstukjes van het geheel zijn. De leeftijdsgroep is ruim, waardoor ze ondanks de verschillen leren samen werken, oplossingen zoeken en elkaar respecteren.

    Bewust Bewegen

    Je leert je eigen unieke lichaam op basis van verschillende zachte bewegingen bewuster aanvoelen en hierbij je grenzen respecteren. Je krijgt meer inzicht over hoe je lichaam functioneert en ervaart de compensaties die je door de jaren heen hebt aangeleerd om beperkingen op te vangen. We creëren samen ruimte zodat je terug op een meer flexibele manier kunt bewegen. Dit geheel aan gevarieerde oefeningen doen we in een ontspannen sfeer waarbij het bevorderen van je welbevinden primeert.

    Slimfit

    We oefenen doordacht en op een rustig tempo om onze spieren en gewrichten soepel en gezond te houden. De opwarming is rustig, gewrichten en spieren worden zacht geprikkeld om te bewegen, je bewaakt je eigen grenzen en bepaalt zelf  zo veel mogelijk je tempo en je intensiteit. Al een jaartje ouder? Je revalideert van kwetsuur of ziekte? Je hebt chronische klachten? Wij proberen je een geheel van oefeningen aan te bieden waarbij je welbevinden een belangrijke factor is. Een gezellige ontspannen sfeer en vrolijke muziek doen je glimlachen tijdens deze les.

    Bodyfit

    De ideale work-out voor wie door het ritme van muziek de energie voelt borrelen om te bewegen! 

    Door de dynamische opwarming gaat je hartritme omhoog en werk je op een creatieve manier aan je conditie.  

    Zowel de spierversterkende als versoepelende oefeningen voor rug, buik, armen en benen en de aandacht voor houdingscorrectie, coördinatie en evenwicht zorgen ervoor dat je een krachtig en gezond lichaam houdt.

    Fitfactor

    Een training waarbij we op een gevarieerde manier met hier en daar een spelelement het volledige lichaam uitdagen. De opwarming is niet ritmisch, dus ook toegankelijk voor wie minder staat te springen om te bewegen op muziek. Zowel conditie, kracht, flexibiliteit, snelheid en technische vaardigheden komen aan bod zodat je met een voldaan gevoel de dag kan afsluiten!

    Fitfactor out of the box

    Beschik je over een goeie basisconditie en beweeg je met een liefde voor alle 4 seizoenen het liefst in de buitenlucht? We combineren op een recreatieve manier een variatie van oefeningen met lopen, fietsen en wie weet ook wel zwemmen (als het eens nat mag zijn) waarbij de fun factor primeert! Conditie, kracht, flexibiliteit, snelheid en technische vaardigheden komen allemaal aan bod zodat je met een voldaan gevoel de dag kan afsluiten!