Een combinatie van joggen (zonder te ontbijten) met een mix van oefeningen in en met de natuur om je basiskracht, conditie en flexibiliteit te bevorderen. Na de beweging gaan we gemotiveerd als groep en met een opgewarmd lichaam samen de kleine Nete in :-)


Het op de nuchtere maag bewegen in de buitenlucht en de koudeprikkel halen je even uit de comfortzone en geven je metabolisme en immuniteit een boost. De brunch nadien smaakt des te meer en de locatie is ideaal om je dag op een ontspannen manier verder te zetten!

De Goeiemorgen bestaat uit 3 delen:

  • Voor het beweeggedeelte kan je kiezen uit een rustige jogging (+/-5km) of een intensievere looptraining (+/- 8km) in de bossen en langs de kleine Nete. Tussenin doen we gevarieerde oefeningen in en met de natuur. De focus ligt bij beide opties op het creatief bewegen en het ontspannen samen zijn.
  • Wie graag na het actieve deel het effect van een koudeprikkel wenst te ervaren, kan eventjes in de Nete gaan dippen! Wie liever eerst de ervaring van de anderen observeert, kan leuke foto's of filmpjes maken :-) De Phiemobiel (mobilhome) is ter beschikking om je nadien om te kleden en terug op te warmen indien nodig!
  • Gezellig samen brunchen in het zonnetje (of overdekt bij regenachtig weer), genieten en delen van onze ervaringen. Je kan je laten inspireren door gezonde alternatieven om je maaltijden te verrijken!


De kinderen zijn ook welkom, want ook voor hen is een activiteit voorzien! Samen met Hanne gaan ze bosbaden :-)


Investering in jezelf?

  • 35 euro, alles inbegrepen (crearun met koudeprikkel + brunch)
  • 20 euro, crearun met koudeprikkel OF brunch
  • kinderen (6-12j) betalen 15 euro voor de activiteit OF brunch en 25 euro voor de all-in formule


Graag inschrijven en betalen tegen de donderdag voordien via sophie.de.groote@gmail.com

BE15 0017 8328 9830 met vermelding 'goeiemorgen datum + naam, aantal volwassenen/kinderen met keuze activiteit'

De Goeiemorgen gaat door in alle weersomstandigheden!


Wat aandoen en mee te brengen?

  • Sportieve kledij, sportschoenen die vuil mogen zijn en eventueel een regenjasje
  • Voor wie de Nete in gaat: zwemkledij best al aandoen (kan ook in je loopkledij), badjas en/of handdoek, voldoende warme kledij voor achteraf! 


Meer info? 0477/673142


Volgende data? 

volgen binnenkort!