Connect Coaching

Voor wie?

 • Je bent op zoek naar een gezonde balans tussen gezin, werk, beweging, ontspanning en voeding.
 • Je bent sportief en wenst graag het prestatiegericht trainen meer ombuigen naar een gevoelsmatig genieten van het bewegen.
 • Je bent al vaak fysiek gekwetst geweest bij het trainen naar een bepaalde doelstelling en blijft doorgaan met hetzelfde te herhalen.
 • Je voelt dat je lichaam vaak blokkeert of uit balans is. De behandelingen bij de kinesist of osteopaat helpen enkel op korte termijn en het voelt daardoor vaak als dweilen met de kraan open.
 • Je weet dat er onderliggends iets speelt en je voelt frustratie en onmacht. Je kan er de vinger niet op leggen en weet niet hoe er aan te beginnen om je situatie te veranderen.
 • Je bent hard voor jezelf en gaat over je grenzen. Het is moeilijk om tevreden of enthousiast te zijn over wie je bent en wat je doet.
 • Je blijf gewoon doorgaan met wat je doet, omdat je niet weet wat je anders zou doen en denkt dat je niets anders kan.
 • Je weet niet wat je wilt omdat je de ruimte niet durft te nemen om op verkenning te gaan. Je ontbreekt ervaringen en het maken van 'foute' keuzes om te leren kiezen vanuit je voelen ipv je denken.
 • Je beseft dat bepaalde angst(en) en perfectionisme de richting bepalen die je niet nog eens wilt kiezen.
 • Je kan wisselvallig gedrag vertonen en je verliezen in een combinatie van (te) veel of (te) weinig wilskracht.
 • Je hebt nood aan een begripvol luisterend klankbord dat je zonder oordeel verder op weg kan helpen om je eigen verantwoordelijkheid te nemen in de richting van je doel(en).


Niet alle puntjes hoeven van toepassing te zijn he, maar als je (h)erkenning ervaart of je voelt connectie, dan hoor ik je graag ;-)


Connect is een combinatie van beweging en ontspanning door connectie te maken met zowel je lichaam, geest en zielsverlangen.


Tijdens een wandeling of samen stretchen luister ik naar je verhaal en ontspannen we op een actieve manier. 

Op basis van mijn eigen ervaringen worden er tips en oefeningen gedeeld die ondersteunend kunnen zijn op je eigen weg naar een flexibele balans. Tijdens de afsluitende massage neem ik alle informatie mee en kan je genieten van een passief ontspanningsmoment.

We omschrijven je doel en zoeken samen naar mogelijke stappen ifv verandering.

Ik motiveer, en jij neemt de leiding door bewust te kiezen voor gerichte actie :-)


Dit is de basisstructuur van de connect, maar in principe is er geen vast programma, niets moet, er zijn veel mogelijkheden.

Wil je bijvoorbeeld graag eens samen naar de winkel gaan om wat meer inspiratie op te doen en eens iets anders klaar te maken? 

Wil je graag samen zwemmen zodat je het saaie baantjes trekken kan omtoveren tot iets uitdagends met variatie?

Graag! :-)


Het is belangrijk om ruim de tijd te nemen voor jezelf, want ontspannen lukt niet op commando in een strak programma tussen de soep en de pattatten. Je bent het waard om jezelf de nodige ruimte te bieden om te voelen waar je nood aan hebt.

Aan de hand van kleine dagelijkse stapjes motiveer ik je om eens andere keuzes te maken waardoor er meer duidelijkheid kan ontstaan.

De kleine succeservaringen creëren zelfvertrouwen waardoor de innerlijke verandering ook zichtbaar wordt in de buitenwereld.


Wanneer?

Woensdag en vrijdag, op afspraak, via mail: sophie.de.groote@gmail.com of gsm: 0477/673142


Waar?

 • Hooidonkbos 10, 2980 Zoersel


Investering in jezelf?

 • kennismaking: 2u - 95 euro
 • 3u - aparte sessie, zonder opvolging: 150 euro 
 • Jaartraject (6 sessies): met coaching tussen de sessies door: 999 euro


Wat doe ik aan? 

Losse kledij om te kunnen bewegen, wandel- of loopschoenen, warme kousen, extra kledij indien modderig/regenachtig weer